“E(nergie) Team Rijnwoude komt bij u langs”

 

E(nergie) team Rijnwoude gaat weer op stap!

 

Zoals u waarschijnlijk weet hebben wij op dit moment nog steeds te maken met een “Energiecrisis”. Ook in Rijnwoude hebben we hier natuurlijk mee te maken.

Afgelopen jaar heeft Actief Rijnwoude, in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn het “E(nergie) Team Rijnwoude” opgezet. Dit team zet zich in voor de inwoners van de voormalige gemeente Rijnwoude. En zo zijn er al 160 mensen geholpen het afgelopen jaar.

Wat doet het E-team en voor wie is het?

Het E-team helpt met energie besparen. Wij geven gratis advies en installeren energiebesparende maatregelen bij u thuis. Dit doen wij voor mensen die moeite hebben om de hoge energiekosten te betalen, maar die zelf niet de middelen hebben om iets aan hun energieverbruik te doen.

Wij kunnen het volgende voor u doen:

o Advies geven over hoe u energie kunt besparen

o Tochtstrips aanbrengen bij deuren en kozijnen

o Cv-ketel instellen op 60°C

o Radiatorfolie aanbrengen achter de verwarming

o Oude lampen vervangen door ledlampen

o Waterbespaarders aanbrengen in de kranen en douche

o Luchtkwaliteit meten om de ventilatie te controleren.

Aanmelden

Heeft u een (sociale)huur of koopwoning in Rijnwoude? En heeft u moeite om de energierekening te betalen, maar niet zelf de middelen om wat aan uw energieverbruik te doen? Dan komen wij graag bij u langs!

U kunt contact opnemen met Mariska van Dorp om u aan te melden of voor meer informatie. Zij is bereikbaar via Mariska@actief-rijnwoude.nl / 06 16 53 65 47.

Een bezoek van het E(nergie) team kost u … helemaal niets (alleen maar een kop koffie met een glimlach).