Klaverjastoernooi aan huis

Wie wint de “Actief Rijnwoude – bokaal”

Prijsklaverjassen gaat op dit moment helaas niet. Alle horeca gelegenheden en kantines van sportverenigingen zijn immers dicht. Actief Rijnwoude wil toch een Klaverjas toernooi organiseren (natuurlijk Corona Proof).Wat is de bedoeling:

1. U geeft zich op als “team van 2 personen” en doet als team mee aan een toernooivorm. Deze 2 personen moeten wel tot hetzelfde huishouden behoren. U kunt zich ook als individu opgeven. U gaat dan een team vormen met een ander individu. U kunt alleen wel pas meedoen wanneer de huidige coronaregel (maximaal 2 personen thuis ontvangen) per 1 december zijn verruimd.

2. Alle teams die meedoen worden in een “koker” gedaan. Wedstrijdleiding van Actief Rijnwoude doet vervolgens een loting.

3. Teams worden op de hoogte gebracht aan welk ander team ze zijn gekoppeld en worden met elkaar in contact gebracht. Vervolgens worden er afspraken gemaakt wanneer en waar er gespeeld gaat worden (binnen een nog aan te geven tijd).

4. U speelt vervolgens tegen het andere team. Deze wedstrijd vindt dus plaats bij één van de 4 kaarters die tevens gastvrouw/gastheer is (en zorgt voor een hapje en/of een drankje). U speelt 2 potjes van “16 giffies” en er wordt op z’n “Rotterdams” gespeeld.

5. Na afloop wordt doorgegeven welk team er heeft gewonnen. Dit team gaat dan naar de volgende ronde.

6. Actief Rijnwoude gaat dan een nieuwe loting doen en het bovenstaande proces herhaalt zich. U krijgt tevens te horen wanneer de volgende ronde gespeeld dient te worden.

7. Uiteindelijk houden we 1 team als winnaar over. Naast eeuwige roem en de Actief Rijnwoude bokaal ontvangt u ook een waardebon, te besteden bij het lokale bedrijfsleven.

8. Deelname is gratis. 9. U kunt zich opgeven bij de projectleider; Jos Timmermans / jos@actief-rijnwoude.nl / 06-23328302. Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk ook bij hem terecht.

10. Wat we nodig hebben: Naam/adres/telefoonnummer en email-adres.

11. U kunt zich opgeven tot donderdag 26 november.

12. De 1e ronde dienst gespeeld te worden in week 49. De bedoeling is dat u vervolgens (bij winst) wekelijks de volgende ronde speelt.

De voordelen op een rijtje:

a U heeft gezellige kaartavondje(s). b. U ontmoet (nieuwe) andere mensen. c. U kunt mooie prijzen winnen. d. U doorbreekt de “coronasleur” een beetje.