Homepage     –    Diensten  –    Activiteitenkalender    –    Verenigingen    –    Ondernemers    –    Contact

De diensten van Actief Rijnwoude

Actief Rijnwoude kent 4 pijlers waarop men in de dorpen van de voormalige gemeente Rijnwoude
een beroep kan doen. Er staan vrijwilligers klaar om u op allerlei gebied te helpen.

KLUSSENDIENST
‘Kleine klusjes doen we graag!’

Kunt u zelf geen klusje doen of weet u niet wie u kan vragen dit even voor u te doen, dan kan de Klussendienst van Actief Rijnwoude u wellicht uit de brand helpen. Onze mensen helpen u graag en fixen het voor u!

Bel 06-82093412 voor een afspraak

Als de klus de Klussendienst  te groot is en er professionele invulling noodzakelijk wordt dan staan de partners van Actief Rijnwoude voor u klaar.

KLUSSENDIENST Junior
‘Kleine klusjes doen we graag!’

Heeft u ook altijd vuil tussen uw planten en/of tussen de tegels staan? En is het voor u lastig dit bij te houden? Neem dan snel contact op met ons, wij zorgen ervoor dat kinderen in de leeftijd van 12, 13 of 14 jaar u komen helpen. Zij doen dit echter niet voor niets. Het is de bedoeling dat u ze €3,00 gaat betalen, zo hebben zij een zakcentje en bent u van het vuil af…handig toch?

U kunt bellen voor een afspraak naar : 06 82093412

BURENHULP
‘Waarmee kunnen we helpen?’

Burenhulp Rijnwoude zorgt er voor dat mensen die kortstondig hulp nodig hebben in contact kunnen komen met mensen uit de buurt die wel eens iets voor een ander willen doen zonder daar aan “vast” te zitten.

Bel 06 2351 7778 voor een afspraak

Wordt de hulp te langdurig of er is meer professionele invulling noodzakelijk dan wordt verwezen naar onze zorgpartners zoals bijvoorbeeld TOM in de Buurt.