“All you need is love” vlak voor Kerst….

Hoe we met elkaar Kerst gaan vieren is op dit moment nog volstrekt onduidelijk maar ongetwijfeld krijgen we te maken met beperkingen rondom het elkaar bezoeken.

Om toch, ondanks alles, je / uw dierbaren (die je niet live kan bezoeken) een (persoonlijke) kerstboodschap aan te bieden, heeft Actief Rijnwoude het volgende bedacht: iedereen (dus ook kinderen) mag een filmpje aanleveren van maximaal 2 minuten waarin jij / u een persoonlijke kerstboodschap uitspreekt aan je / uw dierbare(n) (ouders / grootouders / tante / oom / ex-buren / goede vrienden en / of bekenden etc).

Wij gaan dit filmpje vlak voor Kerst “buiten” aanbieden op een groot(verrijdbaar) scherm (in kerstsfeer) waar je / uw dierbare(n) woont.

De spelregels:

1. Filmpjes mogen ingestuurd worden tot vrijdag 11 december. 2. De filmpjes kunnen digitaal aangeleverd worden via de mail linda@actief-rijnwoude.nl of via we.transfer. Mocht dit niet lukken dan maken we een afspraak en dan komen we het buiten opnemen.

3. Filmpje mag maximaal 2 minuten duren

4. Er is geen leeftijd gebonden aan het insturen of ontvangen van een filmpje

5. Ontvanger moet wel woonachtig zijn in (voormalig) Rijnwoude

6. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen filmpjes laten we die filmpjes zien in week 52 en als dit te veel is dan ook nog in week 51.

7. Wij laten minimaal 1 week van tevoren aan u weten wanneer we bij u dierbare langskomen.

8. U laat dit aan uw dierbare weten zodat het zeker is dat deze op dat moment ook aanwezig is. Natuurlijk mag u er ook (buiten) bij zijn.

Dus: lijkt je / u dit een goed en leuk en origineel idee, doe dan mee en neem contact op met de projectleidster; linda@actief-rijnwoude.nl / 06-45094267