“After Christmas Party “

Woensdag 28 december 2022

Inwoners uit alle kernen zijn welkom.

Voor de één is kerst een drukke tijd, voor de ander juist niet. Na deze dagen toch nog zin in een feestje? Kom dan op 28 december naar Jeu de Boer en geniet van spel, muziek, gezelligheid en een maaltijd tijdens onze After Christmas Party.

Het programma ziet er als volgt uit:

– 13.45 uur Aanvang

– 14.00-15.00 uur Bingo met mooie prijzen en gezellige quizmasters

– 15.30-16.30 uur Werkgroep Singin Koudekerk. Door populaire muzieknummers van vroeger op groot scherm te projecteren wordt er de mogelijkheid gecreëerd om lekker met elkaar te gaan zingen. De werkgroep heeft een leuk verhaal bij de verschillende nummers en zullen zelf meezingen met een microfoon zodat er altijd geluid bij het beeld komt. Iedereen is welkom om mee te zingen, maar lekker luisteren is natuurlijk ook helemaal goed.

– 17.00-18.30 uur Italiaanse maaltijd bestaande uit hoofd- en nagerecht

 

* Het is nog goed om te weten dat er tussendoor nog een kop koffie of thee aangeboden wordt en dat meedoen aan deze hele dag maar € 12,– kost. Voor het middagprogramma hoeft u zich niet op te geven.

* Als u mee wilt eten dan moet u zich wel voor 22 december opgeven bij Linda Timmermans.

* Alleen zin/tijd om ’s middags te komen of juist alleen ’s avonds? Ook geen probleem. * * Beide dagdelen kosten € 6,- per stuk.

* Heeft u een vervoersprobleem? Wij lossen dat voor u op.

* U kunt betalen bij binnenkomst (liefst gepast geld meenemen, of gebruik maken van onze QR code).

Opgeven voor de maaltijd of nog vragen over de activiteit bel of mail dan: Linda Timmermans 06-45094267/ linda@actief-rijnwoude.nl