Wekelijkse kennisquiz Rijnwoude

Prijzen te besteden bij plaatselijke (recreatieve) horecabedrijven

Stichting Actief Rijnwoude heeft weer een nieuw coronaproject bedacht, een wekelijkse kennisquiz over Rijnwoude. Wat is de bedoeling:

 1. Wekelijks komen wij met een quiz over Rijnwoude. Een aantal vragen worden gesteld, via multiple choice antwoorden kunt u het goede antwoord invullen.
 2. Deze wekelijkse quiz kunt u in de Groene Hart Koerier  terugvinden (op papier dus). Heeft u de antwoorden ingevuld dan kunt u tot en met de volgende maandag het ingevulde formulier inleveren bij de volgende 4 supermarkten: Albert Heijn Hazerswoude Dorp en Koudekerk aan den Rijn/ Jumbo Hazerswoude Rijndijk en Plus Verheul Benthuizen.
 3. De quiz is ook wekelijks terug te vinden op de website van Actief Rijnwoude: www.actief-rijnwoude.nl . Door deze te downloaden / in te vullen en terug te sturen naar info@actief-rijnwoude.nl (uiteraard weer tot en met de volgende maandag) kunt u ook meedoen.
 4. Uit de goede antwoorden wordt er een prijs beschikbaar gesteld van € 25,–, te besteden bij een door u uitgekozen (recreatief) horecabedrijf, gevestigd in Rijnwoude.
 5. De prijswinnaars krijgen dit persoonlijk te horen. Tevens zal dit vermeld worden in de Groene Hart Koerier.

En verder:

 • Stichting Actief Rijnwoude zal de 1e weken deze prijzen beschikbaar stellen.
 • Wij vragen lokale ondernemers (die het afgelopen jaar ondanks corona goed hebben gedraaid) ons mee te helpen met de (verdere) financiering van dit project. Wilt u ook voor 1 week de prijzen financieren?
 • Als ‘particulier’ mag u dat natuurlijk ook doen.
 • Als lokale ondernemer zal uw naam natuurlijk gepubliceerd worden. U bent dan lokaal verantwoord aan het ondernemen’
 • U helpt onze lokale (recreatieve) horecabedrijven die zeker een steuntje nodig hebben.
 • Maar u ondersteunt ook alle inwoners die meedoen met deze quiz: een activiteit die de wekelijkse sleur een beetje kan doorbreken.

Heeft u vragen over dit project, neem dan contact op met de kerncoördinatoren van uw kern.