Homepage     –    Diensten  –    Activiteitenkalender    –    Verenigingen    –    Ondernemers    –    Contact

Aanvragen van een Actief Pas

De actief pas heeft veel voordelen

Deze pas biedt u vele voordelen: bij de activiteiten / diensten die worden aangeboden, maar ook bij de vele ondernemers en (sport)verenigingen die een samenwerking zijn aangegaan met “Actief Rijnwoude”. De voordelen die u heeft, zijn er te veel om op te noemen. Daarnaast veranderen deze aanbiedingen regelmatig.

Een voorbeeld: Heeft u een zorgverzekering bij Zorg&Zekerheid, of wilt u de komende tijd daar uw zorgverzekering afsluiten, dan zou de Actief Pas  u zomaar ongeveer € 100,– kunnen opleveren. (wanneer u nog niet gebruik maakt van een ander collectief voordeel).

 

U komt in aanmerking voor een voordeel wanneer u bij een onderneming, (sport)vereniging of bij een activiteit uw (persoonlijke) “Actief Pas” kunt laten zien.

Deze “Actief-Pas” gaat per direct in en is geldig voor 1 jaar. Verlenging van de pas verloopt automatisch tenzij u een uiterlijk 1 maand voor verloop van de pas ons schriftelijk laat weten de pas niet te willen verlengen. De kosten voor een nieuwe pas zijn op jaarbasis: € 20,– per persoon.

De pas is persoonlijk en niet te gebruiken door derden.

Met het accepteren van deze pas gaat u verder akkoord met het document  “Spelregels pashouders”, die u als bijlage toegestuurd krijgt, en de algemene voorwaarden van  “Actief Rijnwoude”. Deze kunt u terugvinden op onze site www.actief-rijnwoude.nl

Heeft u verder vragen, wensen, opmerkingen of ideeën dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen: 06-23328302/ info@actief-rijnwoude.nl

Aanmelden voor een Actief Pas

Aanmelden voor een Actief Pas

Bezig met versturen